Inte tid
Publicerat den

Har inte tid att blogga idag. Ligger i felicias säng med Rasmus och arvid och kollar på tv. Var i parken med Alma, Filippa och Elina idag. Väldigt kul hade vi och sen åkte jag och Alma till Felicia. Men hon har dragit nu. Men ska dra mig hem snart tror jag, är super trött.



Mitt rum
Publicerat den

Mehehehe



Favorit låten just nu!
Publicerat den



Gråa moln
Publicerat den

Ligger just nu i min soffa och kolar runt lite på instagram och Twitter oså. Har mest städat och idag och ska väl kolla på glee eller något snart. Har inte sett säsong 4 så ska kolla på det :)



Frukost
Publicerat den

God morgon!
eller ja, god morgon blir det för mig för tog en lång sovmorgon idag. Vaknade vid 11 och gick ut och gick ett tag och sitter just nu och käkar frukost i vardagsrummet. Äggröra och kaffe. Får se vad som sker idag, ingen sol är det ute iallafall..
 
 


Chailatte och pretty little liars
Publicerat den

Godnatt!



50 frågor & 50 svar
Publicerat den

1. Hur gammal är du om fem år? - 20
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? rasmus
3. Hur lång är du? - 164,5
4. Vilken är den senaste filmen du sett? – cybberbully
5. Vem ringde du senast? - filippa
6. Vem ringde dig senast? -  pappa
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? – vill du bada idag?
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? – ringa
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - skilda
10. När såg du senast din mamma? -  för 1 sek sedan 
11. Vilken ögonfärg har du? - blå,grå,grön
12. När vaknade du i dag? – 12
13. Vilken är din favoritjulsång? – jag vet inte 
14. Vilken är din favoritplats? - hemma
15. Vilken plats föredrar du minst? - jag vet inte
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? –  förhoppningsvis australien, annars är jag påväg dit då!
17. Vad skrämde dig om natten som barn? -  Mörkret
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? –  min underbara pojkvän
19. Hur stor är din säng? – 140 cm
20. Har du stationär eller bärbar dator? -  bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? – med
22. Hur många kuddar har du i sängen? - fyra
23. Hur många landskap har du bott i? - Ett
24. Hur många städer har du bott i? - motala
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? - strumpor 
26. Är du social? - beror på, hur personer är osv.
27. Vilken är din favoritglass? - mars tror jag
28. Vilken är din favoritefterrätt? - chokladpudding
29. Tycker du om kinamat? – nja
30. Tycker du om kaffe? - jaa!
31. Vad dricker du till frukost? - kaffe
32. Sover du på någon särskild sida? - nej
33. Kan du spela poker? - nej
34. Tycker du om att mysa? - ja
35. Är du en beroendemänniska?  ja
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? - yesbox
37. Vill du ha barn? - tror inte det
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite tyskaaa 
39. Har du någonsin åkt ambulans? - nope
40. Föredrar du havet eller en pool? -  Hatar fiskarna,men ändå havet, svårt
41. Vad spenderar du helst pengar på? – Kläder
42. Äger du dyrbara smycken? - naj
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? – kolla´r aldrig på tv men favoritserien är pll 
44. Kan du rulla med tungan? - nej
45. Vem är den roligaste människan du känner? - Filippe
46. Sover du med gosedjur? nej
47. Vad har du för ringsignal? – vanlug iphonesignal tror ja
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? – jag vet inte 
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? – en filt i think
50. Vad åt du senast? chiiipssss


28 juni 2013
Publicerat den

Hejhej
vaknade upp brevid rasmus imorse vid 12 och sen spelade vi super mario spel på wii och lite sånt under dagen. Åkte hem vid 6 och drog ut och sprang. Har precis ätit med mamma oså så ska gå ut till vardagsrummet och kolla på tv eller något nu. pusss
 
 


Godnatt
Publicerat den

Blev inte så mycket bloggande idag heller.. Men har umgåtts med Rasmus hela dagen och sover hos han inatt. Mys.



Hann inte blogga så mycket igår
Publicerat den

 
Hann inte blogga så mycket igår men Rasmus kom hem till mig. Kommer inte ihåg vad vi gjorde men aa. Mot kvällen kol Felicia hit så drog vi till donken och var där ett tag. Sen hem igen och sen sov Rasmus här. Drog ju till tandläkaren förut så ligger ni sängen och väntar på att bedövningen ska gå bort med Rasmus sovandes brevid.. :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tandläkaren dag 2
Publicerat den

Sitter och väntar på tandläkaren för att dra ut mer tänder..



One direction ❤
Publicerat den

Åh vad jag har saknar dessa grabbar <3



Stuck in a generation where loyalty is just a tattoo, love is just a quote and lying is the new truth.
Publicerat den

Ligger just nu i sängen och gör ingenting. Läste precis för jag har brist på roligheter. Ska nog kolla på ett avsnitt av pretty little liars och sen sova.
Träffade Alma idag så vi var på stan och sen gick vi hem till mig. Åkte sen vidare för att kolla på lillebrors fotboll. Efter det så tog jag och pappa en runda i skogen. Denna springtur gick mycket bättre än sist! Roligt när det går bra, då vill man liksom bara fortsätta. Funderar även på att dra till gymmet imorgon, men vi får se hon jag hinner det!



tandläkaren
Publicerat den

hemma ifrån tandläkaren. Det var nästan kul. förstår inte varför jag var så rädd innan haha. Men ska dit igen om 2 dagar. Så nu är jag bedövad och det är också nästan kul! Idag är det soligt så jag får se vad jag hittar på. 
 


Cyberbully
Publicerat den

Jag skrev ju förut att jag skulle kolla på film när jag kom hem. Jag kollade på Cyberbully. Filmen handlade om taylor som är medlem på en sida och sen blir mobbad av folk på sin skola och det går så illa att hon vill ta självmord. Mer än så kommer jag inte säga! Jag tyckte filmen var bra, man fick liksom en tankeställare eftersom det är liksom sånt som händer folk varje dag världen om.. riktigt trist är det! Men jag rekommenderar dig att se filmen. Men nu ska jag stänga av datorn och gå in och lägga mig. Ska ju upp tidigt imorgon.. 
 
 
 
 
 
 


Mysig kväll!
Publicerat den

Sitter nu i bilen påväg hem. Badade och käkade med pappa, lillebror, Jeppe, Petra och Viola. Sen åkte vi och kollade på isacs match. Så jag ska väl hem och bädda ner mig i min soffa och kolla på film, gjorde inte det förut. Tandläkaren imorgon bitti också. Dags att säga adjö till två tänder..



seg dag!
Publicerat den

Vad händer idag då människor?
Eftersom jag inte sov inatt så är jag väldigt trött idag så jag ska lägga mig och glo på film och skriva med en massa bra tjejer. Så underbara dom är! Ska även käka med pappa sen. Skulle solat förut men solen gick i moln.. typiskt. Precis när man har lagt sig med en massa bra tidningar och sen måste gå in igen. 
Bloggar mer sen! 

jag för ett år sen xD 


Kan inte sova
Publicerat den

Har inte gjort någonting under dagen. Bara suttit och inte gjort någonting och då kan inte jag sova, klockan är tjugo i 6 och jag har inte somnat än och kommer troligtvis inte göra det heller..



Gossip girl
Publicerat den

Nu har även jag sett klart på gossip girl och det var så sjukt bra! Tipsar verkligen om den serien om man inte har sett den! Sista avsnittet var så perfekt. Det slutade så som jag ville att det skulle sluta. Åh bästa!



regning dag
Publicerat den

Hej finisar
Var i tjällmo igår ikväll sen när vi kom hem myste jag ner mig med lite gossip girl. Snart har jag sett klart hela serien som synd är. Idag är det inget fint väder ute och jag har inget planerat och eftersom klockan snart är 3 så är det ingen idé att jag hittar på något känner jag. Så jag ska nog ligga och glo på film hela dagen. 
Har även fixat bloggen med en ny design. Hyffsat nöjd är jag nu. Men kommer väl lägga in litee widget och sånt mellanåt för det orkar jag inte fixa just nu så jag gör det när jag har tid och ork. 

 


längtar du också efter långt och tjockt hår?
Publicerat den

Tips för ett längre och välmående hår:
• Vitaminer och kosttillskott kan behövas framförallt för att få en bättre kvalitet på det och på så sätt få det tjockare och starkare. B vitaminer och järn är bra för hud och hår. Ät gärna något kosttillskott som innehåller kisel också.

 

• Felet många ofta gör när man sparar till långt är att klippa sig för ofta. Klipper man håret var 6:e vecka hinner det inte växa ut innan man klipper bort det som vuxit ut. Det räcker att man toppar sig ca var 3:e månad och i så fall klipper allra högst 1 cm. Jag vet att många frisörer gärna vill klippa mer men då blir håret aldrig långt så var noga med att påpeka för din frisör att du sparar till långt hår. Låt det gärna gå längre mellan klippningarna om inte topparna blir för slitna.

 

• Färgning, blekning och permanent sliter på håret och kan vara bra att undvika eller inte göra så ofta om du vill ha långt hår. Framförallt blekning och att färga det ljusare sliter på håret. Oftast färgar man ju bara utväxten så försök att inte färga längderna. Att färga håret mörkare sliter inte lika mycket på håret och toningar och färginpackningar sliter inte alls och kan istället ge håret en bättre kvalité.

 

• Tvätta håret max varannan var tredje dag, gärna mer sällan. Massera hårbotten omsorgsfullt för att stimulera cirkulationen. Var försiktig med längderna och gnugga inte. Tänk på att håret är extra skört när det är blött så behandla det varsamt efter tvätten. Blir ditt hår fett fort prova att använda ett torrschampo.

 

• Vill du ha långt hår så var noga med att använda rätt produkter. Ett bra schampo, balsam och en inpackning är en bra start. Har du väldigt slitet och behandlat hår finns det inpackningar med proteiner som bygger upp håret igen . Ta gärna hjälp av en frisör som kan bedöma din hårtyp.

 

• Slit inte på håret genom tänger och hårfön för ofta. Använd bara det till fest och max en gång i veckan. När du väl använder värmeverktyg var noga med att använda värmeskydd innan.

 

 Jag skulle absolut inte klaga över att ha det här håret! 



22 april 2013
Publicerat den

Det är ett datum jag inte kommer glömma i första hand. 
Har man följt en person från dens början av sin karriär, sett alla framgångar han har haft, varit en del av hans världigt stora "familj" i 4 år och bara sett honom ifrån en datorskärm så var den dagen något stort. 
Jag såg min lilla justin för första gången. Jag andades samma luft som han. Jag har aldrig gråtit och skrikigt så mycket som jag gjorde då.
Jag hoppas verkligen inte att det var den ända gången jag fick se, det skulle vara så grymt om man fick chansen att gå på en till konsert. Han är ju så grym justin och han har utveklats så sjukt mycket på bara några år. Från baby till boyfriend och jag var där all tid imellan. Justin har alltid funnits där för mig, eller åtminsonde hans musik. När jag är ledsen lyssnar jag på han, när jag är glad lyssnar och på han och i hans musik är en del av han. Han är den jag ser mest upp till här i världen. Min största insperation, från att bo i en liten stad med ingenting, bara en stor dröm till att kämpa så hårt till att han har nått hela världen idag. 
Han har en stor plats i mitt hjärta och i mitt liv, hur töntigt det än låter eftersom jag aldrig träffat honom eller känner han personligen. Men helt ärligt, efter dessa år så känns det som om jag känner honom. Utan han, skulle jag inte vara den jag är idag. Bästa justin 

 


Olivia
Publicerat den

Var på östenssons förut och hittade Olivia. Har letat som en galning efter mitt namn. Jag och Felicia har typ rivit ner hyllor på östenssons för att hitta våra namn. Idag hittade jag det äntligen! Fett glad blev jag. Men nope, jag fick inte behålla flaskan för den skulle Rasmus ha..



Fifa
Publicerat den

Rasmus sov här inatt. Mys! Just nu spelar vi fifa och så, ska till tjällmo sen och grilla. Bra dag! Bloggar mer sen :)



Midsommar
Publicerat den

Sitter just nu hos mammas kompisar. Käkat jordgubbar och lekt massa roliga lekar! Får se hur längs jag stannar här för att sen träffa min lilla rasmus. Hoppas alla har en bra midsommar!



Sol, sol & sol
Publicerat den

Började dagen med att jag egentligen skulle haft en gossip girl dag. Så jag kan kolla klart på serien snart. Men sen kom solen fram så jag åkte till farfar med Stephanie och solade och badade. Snäppet brunare är jag också. Kanske möjligtvis lite röd. Men ska krypa ner i sängen med lite gossip girl nu. Godnatt ❤



en ny fräsch start
Publicerat den

börjar om bloggen. från start, ny design och inga gamla inlägg. Eller jo ett, jag tyckter att det är ett viktigt inlägg så jag lät det vara kvar. Annars är det som nytt! :)